Coaching rond (zelf)verbinding en communicatie


Vind je het lastig om je grenzen te voelen en aan te geven? Om eerlijk te uiten wat er in je leeft?

Wil je jezelf terugvinden tijdens of na een (innerlijk) conflict of crisis in je leven?
Raken triggers en conflicten je harder dan je zou willen?
Ervaar je een innerlijke leegte of onrust en zoek je vaak afleiding in de buitenwereld?
Zoek je bevestiging en liefde vooral bij een partner of bij anderen?
Ga je steeds mee in de wensen van anderen en verlies je daardoor je innerlijke kracht?
Krijg je graag helder wat er voor jou belangrijk is en hoe je hiervoor kan gaan staan? Om zo bewuster te leven en te beslissen.

Mensen stellen doelen in het leven: een job, een huis, een gezin, een project, … . De gedachte dit kwijt te raken, kan beangstigend zijn. En door de focus op die uiterlijke missie kan je je innerlijke missie uit het oog verliezen.

Wat drijft jou? Wat wil gezien, gevoeld, gezegd of geheeld worden? Wie ben jij zonder al die rollen, diploma’s en uiterlijke prestaties? Hoe zorg je ervoor dat je vanuit (veer)kracht pijn, ongemak en onzekerheid kan dragen, op een gezonde manier? In connectie met je lichaam en binnenwereld. Waar ligt je groeipotentieel als mens?

De relatie met jezelf is bepalend voor alle andere relaties in je leven. Het is dan ook goed om regelmatig stil te staan bij jezelf, wat jij voelt en nodig hebt. Wanneer is het leven voor jou geslaagd? Als je je doelen of dromen hebt gerealiseerd? Of als je meer kan leven en relateren in lijn met wie jij van nature bent, voorbij beperkende stresspatronen en geconditioneerd gedrag?

Wat houdt coaching rond (zelf)verbinding en communicatie in?

 

Sta je open voor dit pad van innerlijke groei? Als warme verbinder ben ik er dan voor jou. Bied ik rust, een veilige bedding, helderheid en een zacht luisterend oor. Ondersteun ik je om te groeien in bewustzijn en levenskracht.

Zo help ik jou:

  • voeling krijgen met je verlangens, je levensenergie en je essentie;
  • ten volle kiezen voor je innerlijke kracht en leiderschap;
  • bewust worden van je lichaam en de specifieke stressreacties waarmee het reageert op triggers;
  • ervaren welke waardevolle behoeften schuilgaan onder je gedrag en je reacties;
  • zicht krijgen op gezonde manieren om jezelf, je gevoelens en kwetsuren te leren dragen;
  • minder te reageren vanuit je innerlijk gekwetste kind en meer te handelen vanuit de gezonde volwassene in jezelf;
  • om vanuit zorg en mildheid voor jezelf duurzaam te verbinden en te communiceren met anderen, ook te midden van spanningen en conflicten.

Is coaching rond (zelf)verbinding en communicatie iets voor jou?

 

Wil jij coaching rond (zelf)verbinding, communicatie of relaties? Met impact op je leven en je werk? Heb jij de wens en de moed om de weg naar binnen te gaan? Om vanuit kwetsbaarheid en raakbaarheid een grote kracht te vinden in jezelf?

Wees dan van harte welkom, zoals je bent!

Hoe ga ik te werk?

 

Ik sta graag met jou stil en breng je in beweging, van hoofd naar hart en buik.
Dat doe ik onder meer via gesprek en tools uit het gedachtegoed van Verbindende Communicatie van Marshall Rosenberg.
Ook eenvoudige lichaamsgerichte vragen of oefeningen kunnen aan bod komen. Want wat jou raakt, laat zich voelen in je lichaam.
Daarnaast zet ik vooral mezelf in. Als mens, als steunpilaar en als veilige haven.

Alles wat ik aanreik, blijft een uitnodiging. Jij houdt de regie over je proces en het tempo. Samen bewaken we je grenzen en draagkracht.

Sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte te Heffen (Mechelen).
Of in de natuur vlakbij. Ook online is een optie.
We werken op basis van losse sessies of in een traject.

Wil je meer weten? Heb je vragen, twijfels, bezorgdheden?
Wil je graag kennismaken?

Workshops

 

Wil je geïnspireerd worden in groep en verbind je daarbij graag met gelijkgestemden?
Wees dan ook van harte welkom in mijn workshops.

Hoe hebben anderen mijn coaching ervaren?

Bij Sabine kom ik thuis bij mezelf. Zij creëert een empathische ruimte en geeft de essentie van mijn verhalen terug, hierdoor ervaar ik vrijheid en veiligheid.
Waardoor ik ongedwongen met mezelf kan verbinden en mijn diepere, onbewuste en onderdrukte emoties en behoeften ontdekken.

R. Simons

In het verlengde van onze sessies zijn er voor mij dingen naar boven gekomen die ik blijkbaar heb kunnen verwerken. Diep in mij is een zekere angst verdwenen. Het volgende jaar zie ik met optimisme tegemoet. Heel erg bedankt voor je warme en ondersteunende begeleiding!

Hilde J.

Een heel mooie ontdekking van de kracht van verbindende communicatie in wat mij aanbelangt: in contact zijn met medemensen. Je aanpak past volledig bij wie je bent en je eerlijkheid en krachtige kwetsbaarheid tijdens dit traject hebben zeker bijgedragen.

Frédéric W., consultant en coach

Ik werd blij van de rust die je uitstraalde waardoor ik ontspannen en met focus bij mezelf kon zijn. Ik ervaarde heel veel gelijkwaardigheid, steun, veiligheid en vertrouwen.

Nele M.

Verbindende communicatie is voor mij zeer efficiënt om stressvolle situaties in mijn (werk)leven op een constructieve manier aan te pakken. Als hoogsensitieve persoon en ervaren mindfulness beoefenaar, helpt dit gedachtegoed mij om mij beter uit te drukken in moeilijke situaties en om (slecht gelopen) gesprekken uit het recente verleden beter te kunnen plaatsen waardoor de relaties met anderen verbeteren. Jij maakt me op een heel aangename en doeltreffende wijze wegwijs in deze nieuwe taal. Ik voel me vaak opgelucht na een sessie en zelfzekerder in moeilijke gesprekken.

Annemarie A., Business development manager