ANNULATIEVOORWAARDEN SABINE VANDINGENEN

Om de organisatie van opleidingen werkbaar te houden, bied ik graag transparantie en duidelijke afspraken aan omtrent het annuleren van opleidingsdagen.

Jouw inschrijving geldt als een akkoord met deze voorwaarden, onafhankelijk van het moment van betaling. Het niet betalen van het inschrijvingsgeld geldt nooit als annulering.

 

Annulering door de deelnemer:

  • Bij annulatie tot 2 maanden of langer voorafgaand aan de startdatum van de opleiding wordt een administratieve kost van 10% van jouw inschrijvingsgeld in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen de 4 weken en 8 weken voorafgaand aan de startdatum van de opleiding wordt een administratieve kost van 10% aangerekend. Daarnaast wordt ook 40% van jouw inschrijvingsgeld in rekening gebracht, tenzij je voor aanvang van de opleiding een betalende deelnemer aanbrengt in overleg met SABINE VANDINGENEN die jouw plaats kan innemen.
  • Bij annulatie tussen de 2 en 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de opleiding wordt een administratieve kost van 10% aangerekend. Daarnaast wordt ook 60% van jouw inschrijvingsgeld in rekening gebracht, tenzij je voor aanvang van de opleiding een betalende deelnemer aanbrengt in overleg met SABINE VANDINGENEN die jouw plaats kan innemen.
  • Bij annulatie binnen de 2 weken of minder voorafgaand aan de startdatum van de opleiding wordt het volledige inschrijvingsgeld in rekening gebracht, tenzij je voor aanvang van de opleiding een betalende deelnemer kan aanbrengen in overleg met SABINE VANDINGENEN die jouw plaats kan innemen.

Een vervanger kan enkel aangebracht worden vóór de start van de opleiding, na schriftelijk akkoord van SABINE VANDINGENEN.

Een annulering is enkel geldig wanneer ze via email of brief gebeurt en voor ontvangst door SABINE VANDINGENEN werd bevestigd.

 

Gemiste opleidingsdagen / deeltijdse deelname wegens persoonlijke redenen of overmacht:

  • Er is geen korting of terugbetaling mogelijk voor gemiste opleidingsdagen.
  • Gemiste opleidingsdagen kunnen niet ingehaald worden in een andere reeks.

 

Annulering door SABINE VANDINGENEN

Indien het minimum aantal deelnemers voor de opleiding niet wordt gehaald, behoudt SABINE VANDINGENEN zich het recht voor om de opleiding niet te laten doorgaan. Het betaalde inschrijvingsgeld zal dan volledig worden terugbetaald zonder interesten, tenzij de deelnemer verkiest om zich in te schrijven voor een volgende editie van de opleiding.

Ingeval van onvoorziene omstandigheden of overmacht (bv ziekte van de trainer, lockdown, autopech, …) , behoudt SABINE VANDINGENEN zich het recht voor om de geplande opleiding(sdagen) niet te laten doorgaan en te verplaatsen naar een later tijdstip.
De deelnemer heeft steeds het recht om te weigeren de opleiding te volgen op deze nieuwe datum/data. In dat geval of indien de opleiding niet wordt verschoven naar een andere datum/data, zal het betaalde inschrijvingsgeld voor de desbetreffende datum/data worden terugbetaald, zonder intresten.