Workshops

Verbindende Communicatie

Gratis inspiratiesessie Verbindende Communicatie

2-daagse introductie in Verbindende Communicatie

 Trajecten Groeien in Verbinding

Hoe ervaren deelnemers mijn workshops?

Je hebt een bijzonder mooie, warme stem en verfijnde, rustige energie waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. De rust en veiligheid die je hierbij uitstraalt, gaven me vertrouwen.

Anoniem

Een hartverwarmende workshop die me dichter bij mezelf heeft gebracht. Het tempo en de rust deden deugd om alles te laten insijpelen. Sabine kan ook goed het evenwicht bewaren tussen ernst en luchtigheid. 

Peter

Jij kent dit gedachtegoed heel goed en zelfs veel ruimer dan dat wat mij heel veel vertrouwen heeft gegeven om bv ook het vervolgtraject te gaan volgen. Ik was ook onder de indruk hoe jij voor elk van ons met een andere bril naar een situatie kan kijken, en zaken dan positief kan benoemen door te detecteren wat iemand nodig heeft. Meestal ben ik geen fan om te gaan oefenen met mensen die ik niet ken, maar omwille van het veilige klimaat vond ik dit zeker een groot voordeel. Er was bovendien ook ruimte om persoonlijke ervaringen te delen in de context van de training, wat ook heel positief was.

Caroline

Zeer goede begeleiding: duidelijke uitleg, prima tempo, rustgevende stem, voldoende ruimte voor interactie en oefeningen.

Laurent

Dit werk is echt iets wat op je lijf geschreven is. Ik apprecieer je eerlijkheid, je echtheid en dit kwam in de workshop heel goed tot zijn recht! Ik kon mezelf zijn, door jou en door de groep. Het waren, voor mij, gelijkgestemden. Er was een veiligheid. Meestal ben ik niet van veel woorden, maar die tweedaagse heeft me echt geraakt.

Ann

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn aanbod?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.
Ik verstuur geen nieuwsbrieven op regelmatige basis.
Enkel om mijn (vernieuwde) aanbod en eventuele inspiratie te delen.

Je kan je op elk moment uitschrijven via een link onderaan de nieuwsbrief.
Meer info vind je in de privacyverklaring.